Hea uudis Kangurile ja Milanole: Euroliiga üks paremaid mängijaid täna platsile ei tule

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur Milano meeskonna eest mängimas.
Kristjan Kangur Milano meeskonna eest mängimas. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislase Kristjan Kanguri koduklubi Milano Emporio Armani peab täna taas kohtumise Euroliigas, kui võõral väljakul minnakse vastamisi mulluse võitja Kreeka klubi Olympiakosega. Võõrustajate poolt peab mängu vahele jätma Vassilis Spanoulis.

Möödunud hooajal nii põhiturniirini kui Final Four turniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Spanoulis ei saa klubi kodulehe andmetel tänast mängu kaasa teha, sest teda kimbutavad põlveprobleemid. Eelmisel aastal vedas Spanoulis Olympiakose Euroliiga meistriks ning kogenud mängumehe arvele jäi numbritega 100:88 Madridi Reali vastu vormistatud võidumängus 22 punkti.

Enne tänast on E-vahegruppi juhtimas Barcelona meeskond, kes pole senises kaheksas kohtumises veel kordagi kaotuskibedust tundnud. Teisel kohal on viie võidu ja kolme kaotusega Kanguri leivaisa Milano klubi, kohe nende selja taga nelja võidu ning nelja kaotusega Olympiakos. Seis E-vahegrupi tipus on aga tihe, sest sarnaselt Olympiakosele on neli võitu ja neli kaotust kirjas ka Istanbuli Fenerbahce Ülkeril, Ateena Panathinaikosel ning Malaga Unicajal.

F-vahegrupis on liidriks Madridi Real, kellel sarnaselt teist kohta hoidva Moskva CSKA-ga on kirjas seitse võitu ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles