NBAs katkes võimsat rekordit teinud Atlanta mängumehe seeria

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyle Korver.
Kyle Korver. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA lõppes möödunud öösel võimsat rekordit teinud Atlanta mängumehe Kyle Korveri seeria, kui 127 kohtumist järjest kaugviske tabanud ameeriklasel ei lastud kohtumises Portland Trail Blazeriga visatud ühtegi tabavat kolmepunktiviset.

Atlanta kohtus võõrsil Portlandiga ja pidi tunnistama külaliste 102:78 paremust. 32-aastase Korveri jaoks polnud see aga mitte ainult Hawksi käesoleva hooaja 26. kaotus, vaid ka võimsa rekordiseeria lõpp: nimelt oli Korver suutnud tabada alates 2012. aasta 2. novembrist igas mängus vähemalt ühe kolmepunktiviske. See tähendas, et eilse kohtumisega lõppes 127 mängu kestnud rekordiseeria.

Korveri võimas näitaja on NBA kindel rekord, sest viimane rekord oli Dana Barrose nimel, kelle arvele jäi 89 järjestikkuses matšis tabatud kaugviske rekord, mis püstitati aastatel 1994-1996.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles