LeBron James pärast kaotust San Antoniole: varrukad segasid mängimist

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
San Antonio Spursi ja Miami Heati kohtumine.
San Antonio Spursi ja Miami Heati kohtumine. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA olid läinud ööl vastamisi tiitlikaitsja Miami Heat ja nende eelmise hooaja finaalivastane San Antonio Spurs. 111:87 võidu sai San Antonio.

Vanameister Tim Duncan viskas võitjate poolel 23 punkti ja võttis 11 lauapalli, Tony Parker lisas 17 punkti. Miami resultatiivseimana kogus Chris Bosh 24 punkti ja 11 lauapalli. Vaata videot!

Miami liider LeBron James viskas küll 19 punkti, ent vajas selleks 18 viskeüritust, kaitses sai tema vastu hästi hakkama Kawhi Leonard.

 «Ma ei taha ettekäändeid otsida, aga mulle ei meeldi eriti need varrukatega mängusärgid,» sõnas James mängujärgselt. Mõlemad meeskonnad kandsid kohtumises lühikeste varrukatega särke, mitte tavapäraseid varrukateta korvpallisärke.

«Iga kord kui ma viskan, on tunne, et miski tirib mu kätt tagasi. Lisaks ei meeldi mulle see näomask (James on viimastes kohtumistes ninaluumurru tõttu kaitsvat maski kandnud-toim.). Mask ärritas mind ja poole mängu ajal otsustasin selle ära võtta. Naine saatis mulle poolajal sõnumi, milles käskis maski tagasi panna, kodus võib nüüd jama tulla,» lisas ta läbi huumori.

Tulemused:

Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns 122:128

Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers 142:94

San Antonio Spurs - Miami Heat 111:87

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles