Anu Ennok ja Viesti alustasid finaalkoha püüdmist võidukalt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: volley.ee

Põhiturniiri võiduga koha Soome meistrivõistluste poolfinaalis kindlustanud Eesti võrkpallikoondislase Anu Ennoki koduklubi Salo LP Viesti alustas edukalt finaalkoha püüdmist, kui poolfinaalseeria avamängus saavutati kodusaalis kindel 3:0 (20, 19, 10) võit möödunud hooaja finaalivastase LP Kangasala üle.

Salohalli kogunenud 1057 pealtvaatajat püstitasid ühtlasi uue rekordi, sest niipalju silmapaare ei ole põhjanaabrite naiste meistriliiga poolfinaalmängu kunagi varem veel vaadanud, vahendab volley.ee.

Ennok kogus võitjate teise punktisumma (11), tuues 9 rünnaku-, ühe bloki- ja ühe servipunkti. Eestlanna rünnakuefektiivsus oli 30% ja vastuvõtt 54%. Viesti ja Kangasala kohtuvad uuesti pühapäeval, finaalijõudmiseks on vaja koguda neli võitu. Teises poolfinaalis mängivad Ennoki eelmine koduklubi Orivesi Ponnistus ja Hämeenlinna HPK, avavaatus lõppes Ponnistuse 3:0 üleolekuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles