Lance Armstrong sai omapärase hoiatuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Armstrong.
Lance Armstrong. Foto: SCANPIX

Dopingukasutamisega vahele jäänud endine tipprattur Lance Armstrong sai väidetavalt 2007. aastal omapärase hoiatuse, mille järgi tal soovitati vältida lähedasi suhteid kuulsuse Ashley Olseniga.

New York Timesi kirjanik Juliet Macur paljastab oma uues raamatus nimega «Valede tsükkel: Lance Armstrongi langus», et Armstrongil olid 2007. aastal soojad suhted tuntud näitlejanna Olseniga. Macuri väitel sai Armstrong aga Olseniga suhtlemise suhtes hoiatuse oma fondi Livestrong Foundationi juhilt John Koriothilt, kes väitis, et intiimsuhted Olseniga võivad halvasti mõjuda Armstrongi tervisele. Nimelt diagnoositi Armstrongil 1996. aastal munandivähk, millest kuulus rattur jagu sai.

Armstrong ja Olsen pole kunagi omavahelisi intiimsuhteid kinnitanud ega ümber lükanud, ka pole nad kommenteerinud Macuri raamatus esitatud väiteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles