Kullamäe Dorbeku eksimusest: peatreenerid kaotavad niimoodi töökohti

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener gert Kullamäe mängijaid juhendamas.
Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener gert Kullamäe mängijaid juhendamas. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond võitis täna Balti liiga veerandfinaali avamängus kodusaalis Pieno zvaigzdesi meeskonda 77:64. Korralikule võidule jättis kehva maigu Gert Dorbeku eksimus 19 sekundit enne mängu lõppu, kui tal oli korvi all suurepärane võimalus Rocki edu 18 punktile kasvatada. Dorbek eksis ning seejärel lõpetasid leedukad mängu tabava kaugviskega.

«Valus! 13 punkti pole paha vahe, kuid oleks võinud olla 18. Pall läks korvi all käest lahti,» kommenteeris Dorbek oma eksimust. «Kõigil juhtub.»

«Peatreenerid kaotavad niimoodi töökohti. Mängija paneb korvi alt mööda ja öeldakse, et peatreener on s*tt. Aga see on korvpall ja väike ebaõnn käib asjaga kaasas,» arutles Rocki peatreener Gert Kullamäe, kes eile siiski oma töökoha pärast muret tundma ei pidanud, sest võideti siiski Leedu liiga tugevat keskmikut.

Tegelikult leidis Kullamäe, et  mehed tegid hea mängu – kaitses esitati korralik partii ning vastane hoiti kõigest 64 punkti peal. «Meie poolt korralik ja võitluslik esitus. Selle tulemuse pealt on võimalik pääseda teise ringi,» ütles Kullamäe.

Teisipäeval seisab Rockil ees kodumäng EuroChallenge’i sarjas, kus vastamisi minnakse ungarlaste Szolnoki Olaj meeskonnaga. Kordusmäng toimub juba neljapäeval. Seega saab Rock rahulikult keskenduda eurosarjale, sest Balti liiga veerandfinaali kordusmäng on kavas alles 21. märtsil. «Homme puhkame ja peame naistepäeva, siis hakkame edasi vaatama,» selgitas Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles