Auto turvakaart vigastanud Kubica Mehhikos enam starti ei pääse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica.
Robert Kubica. Foto: SCANPIX

Poolakas Robert Kubica ei saa autoralli MM-sarja Mehhiko etapi viimasel päeval võistlust superralli süsteemis jätkata, sest eilses avariis sai viga tema auto turvakaar.

Poolaka jaoks kulges ralli algusest peale kehvasti, sest rajaga tutvumisel põrkas tema juhitud Volvo kokku vastu tulnud autoga. Reedel keeras Kubica oma Fordi publikukatsel esimest korda katusele ning kordas sama tempu ka laupäeval. MM-sarja avaetapp Monte Carlos lõppes talle samuti avariiga ning teisel etapil Rootsis sõitis Kubica mitu korda hange ja kaotas palju aega.

Fordi M-Spordi meeskonna juht Malcolm Wilson asus poolakat korduvatest eksimustest hoolimata siiski kaitsma. «Ma olen täiesti veendunud, et Robertist saab asja. Ootame temalt hooaja teisel poolel, eriti asfaldirallidel suuremat panust,» vahendab wrc.com Wilsoni sõnu. «Arutasime temaga, kuidas asja parandada, sest tal on veel väga vähe rallikogemusi. Võib-olla leiame talle abiks mõne kogenud kaardilugeja või sõitja. Robert tunnistas, et võtab iga katset nagu viimast võistlust ning peab WRC olemuse enda jaoks paremini lahti mõtestama,» lisas Wilson.

Vaata Kubica avariid reedesel publikukatsel allolevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles