Piltuudis: Neuville lõpetas Mehhiko ralli ainult tänu õllele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville autot õllega kosutamas.
Thierry Neuville autot õllega kosutamas. Foto: twitter

Belglane Thierry Neuville oli Mehhiko MM-rallil lähedal sellele, et mitme päeva jooksul ränkraskete katsete läbimisega kätte võideldud kolmas koht ülimalt tobedal moel kaotada - nimelt hakkas tema Hyundai radiaator teel viimase katse finišist hooldusalasse lekkima ning Neuville'i ähvardas tee äärde jäämine.

Kui tavaliselt ei käi alkohol ja autosõit mitte kuidagi kokku, siis seekrod tuli Neuville'ile appi just nimelt õlu. Nimelt sai esikolmik finišis auhinnaks suure pudeli Corona õlut - ikkagi Mehhiko! - ning vedelik kuluski nüüd marjaks ära. Jupphaaval edasi liikudes ja kesvamärjukest radiaatorisse juurde valades jõudiski belglane viimaks teenindusalani.

Veebilehe wrc.com kirjelduse järgi puudus paarikümnekilomeetrise teekonna läbinud Hyundail kohale jõudes küll esimene kaitseraud ja auto haises nagu pruulikoda, kuid kõigi märkide järgi peaks belglane siiski Hyundai tänavuse esimese poodiumikoha kätte saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles