Euroopa meister Venemaa sattus väljalangemise äärele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraallane Andrew Bogut suutis maha murda venelase Andrei Kirilenko.
Austraallane Andrew Bogut suutis maha murda venelase Andrei Kirilenko. Foto: Reuters / Scanpix

Pekingi olümpiamängude korvpalliturniiril pidi valitsev Euroopa meister Venemaa vastu võtma järjekordse kaotuse, kui meeskond vandus 80:95 alla Austraalia koondisele.

Austraalia koondis tegi turvalise vahe sisse juba esimesel poolajal - esimene veerandaeg võideti 11 punktiga ja poolajaks oli edu kasvanud juba 16 punktile. Teisel poolajal Venemaa mäng küll paranes, aga suurt vahet tagasi mängida ei õnnestunud ja Euroopa meistrid pidid leppima 80:95 kaotusega.

Võitjate poolel olid edukaimad Andrew Bogut ja CJ Bruton, kes mõlemad toetasid meeskonda 22 punktiga. Venemaa meeskonna resultatiivseim oli Viktor Hrjapa 21 punkti ja 9 lauapalliga, John-Robert Holden lisas 20 punkti.


Venelased on kaotuse tõttu ülimalt täbaras seisus ja peavad edasipääsuks lootma, et Iraani koondis suudab alistada valitseva olümpiavõitja Argentiina ja siis ise seda sama viimases voorus kordama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles