Sukles: laskesuusatajad said sel hooajal 150 000 eurot, mis on isegi suur summa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EOK peasekretär Siim Sukles.
EOK peasekretär Siim Sukles. Foto: Peeter Langovits

Eesti Olümpiakomitee (EOK) peasekretär Siim Sukles kinnitas lühiintervjuus pühapäevastele ETV spordiuudistele, et nemad jagavad spordialadele rahalisi vahendeid edukuse järgi ning laskesuusatajad peavad oma selle aastase 150 000 euro suuruse toetusega rahul olema.

«Olümpiakomitee jagab rahalisi vahendeid meie alaliitudele väga selgete prioriteetide ja edukuse järgi. Need, kes on olnud edukamad EM-il, MM-il ja olümpiamängudel, nemad saavad suuremaid rahalisi vahendeid,» sõnas Sukles telefoni teel.

«Keegi ei ole öelnud, et laskesuusatajad saavad mingitel subjektiivsetel põhjustel vähem raha, vaid tänu sellele, et neil ei olnud nii edukad hooajad. Kui nad on sel aastal saanud 150 000 eurot, siis see on isegi suur summa.»

Eileõhtuses spordiuudiste saates rääkis Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni peasekretär Kristjan Oja, et alaliidul on rahalised vahendid otsakorral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles