Foto: Pistorius reageeris ekstreemselt kohuarsti võikatele kirjeldustele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius oksendas täna kohtusaalis.
Oscar Pistorius oksendas täna kohtusaalis. Foto: SCANPIX

Paraolümpiamängude mitmekordne kuldmedalivõitja Oscar Pistorius oksendas täna kohtusaalis, kui kohtuarst kirjeldas üksikasjalikult Reeva Steenkampi vigastusi.

Lahkamise läbi viinud professor Gert Saayman andis hirmuäratava tunnistuse Steenkampi kuulihaavadest ning seejärel oksendaski kohtupingis istunud Pistorius tema kõrval olnud ämbrisse, kirjutab Daily Mail.

Dr. Saayman kirjeldas kohtule, kuidas Steenkampi tabasid neli kuuli, millst üks oli tulistatud pähe, üks paremasse küünarnukki, üks paremasse puusa ja üks vasakusse kätte. Lisaks tekitasid arsti sõnul lisavigastusi veel kuulide, ukse ning Steenkampi enda luude tükid.

Kui kohtusaalis loeti ette Steenkampi vigastuste detaile, siis peagi kuulutati välja vaheaeg, kuna Pistorius oli silmnähtavalt endast väljas ning ta värises süüpingis silmnähtavalt.  

27-aastane Pistorius tulistas oma tüdruksõpra Reeva Steenkampi mullu valentinipäeva öösel, pidades teda majja tunginud murdvargaks. Läbi vannitoa ukse neli kuulitabamust saanud Steenkamp suri. Prokurör on esitanud Londoni olümpial 400 meetri poolfinaali jõudnud Pistoriusele süüdistuse ettekavatsetud tapmises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles