Tallinna Kalev leidis Rüütlile asendaja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistriliiga hooaja avavoorus juhendas Tallinna Kalevit Tarmo Rüütli, kes praeguseks on siirdunud Kasahstani.
Meistriliiga hooaja avavoorus juhendas Tallinna Kalevit Tarmo Rüütli, kes praeguseks on siirdunud Kasahstani. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Kalevi jalgpallimeeskonda juhendab 10. märtsist peatreenerina endine FC Kuressaare loots Sergei Zamogilnõi.

Kui aasta algul oli esindusmeeskonna peatreeneritoolil endine Eesti koondise treener Tarmo Rüütli, kes ootamatult Kasahstani suundus, siis ülejäänud hooajaks võtab juhtimise üle 60-aastane Zamogilnõi, kirjutab Kalevi kodulehekülg.

Uue treeneri näol on 2009. aastast 2014. aastani FC Kuressaare meeskonda juhendanud pikaajalisi kogemusi omava mehega. Lisaks on ta varem olnud Narva Transi, Tartu Merkuuri ja Tartu Maag/Tammeka treener ning mänginud kõrgel tasemel jalgpalli erinevates Ida-Virumaa meeskondades.

Vastne Kalevi loots saab end proovile panna juba eeloleval laupäeval, 15. märtsil, kui kell 13.00 algavas Meistriliiga kolmanda vooru kohtumises võõrustatakse Kalevi staadioni kunstmurul tiitlikaitsja FC Levadiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles