Video: Montgomery ja teised koondislased mängisid lastega

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Montgomery (vasakul) ja Viljar Veski.
Jaan Montgomery (vasakul) ja Viljar Veski. Foto: Karel Loide

 

Audentese Spordikeskuse pallisaalis toimus MTÜ SEB Heategevusfond eestvõttel enne lastekaitsepäeva suur spordipäev, kus osales pea 100 last erinevatest laste varjupaikadest ja turvakodudest üle Eesti.

Lapsed osalesid lõbusates sportmängudes ning meeskonna kapteniteks olid elukutselised korvpallurid Martin Dorbek, Jaan Montgomery, Kaido Saks ja Viljar Veski.

Ürituse raames kinkis fond varjupaikadele korvirõngad ja iga spordipäeval osalenud laps sai isikliku korvpalli, millele kirjutasid lemmiksportlased ka autogrammi. Sportimisvahendite soetamine on üks osa SEB Heategevusfondi ning üle Eesti paiknevate varjupaikade vahel sõlmitud koostööleppest, mille kohaselt toetab fond varjupaikades läbiviidavaid laste huvi- ja vabaaja tegevusi.

«Professionaalsete korvpallurite osalus üritusel oli kindlasti innustuseks ning ehk just see oli võimalus süstida pallimängu pisik poistesse ja tüdrukutesse, et nad leiaksid selles omale hobi, millele pühenduda,» kommenteeris SEB Heategevusfondi tegevjuht Triin Lumi.

Videot näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles