Ecclestone ennustas vormel-1 sarja uue võitja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone, kes alles kuu aega tagasi väitis, et peagi algaval uuel hooajal tuleb meistriks Mercedese sõitja Nico Rosberg, muutis oma meelt ja ennustas selle hooaja üldvõitjaks hoopis Rosbergi meeskonnakaaslast Lewis Hamiltoni.

Ligikaudu kuu aega tagasi teatas Ecclestone, et kui võtta arvesse kõiki 2014. aasta hooajaks tehtud muudatusi, on eelis Rosbergil, sest Mercedese tiim on hooajaks kõige paremini valmistunud. Nüüdseks on Ecclestone veidike meelt muutnud ja kuigi endiselt usub ta, et maailmameistriks kroonitakse Mercedese sõitja, siis Rosbergi asemel tõstab sarja bossi arvates üldkarika pea kohale hoopis Hamilton.

«Hamilton võidab esimese etapi ja ta tuleb sel aastal ka maailmameistriks, sest tal on parim auto ja ta oli juba maailmameister (2008. aastal- toim.),» rääkis Ecclestone Saksamaa autospordi väljaandele Sport Bild.

Hooaja esimene etapp sõidetakse Austraalias juba sel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles