Uhke seeria: Bayern ei löönud viimati väravat aasta aega tagasi Arsenali vastu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni tähtmängija Mario Götze (vasakul) sõnul on nende eesmärgiks võita kõik kohtumised.
Müncheni Bayerni tähtmängija Mario Götze (vasakul) sõnul on nende eesmärgiks võita kõik kohtumised. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises võõrustab Müncheni Bayern täna Londoni Arsenali (avamängu võitis Bayern võõrsil 2:0). Eelmisel aastal olid meeskonnad Euroopa tugevaimas klubisarjas vastamisi samas faasis ning siis pääses Bayern edasi tänu võõrsil löödud väravate reeglile, kodumängu kaotas Bayern mäletatavasti 0:2. See on samas ka viimane ametlik kohtumine, kus Bayern ei suutnud väravat lüüa.

Bayern alistas mullu kaheksandikfinaali avamängus võõrsil Arsenali 3:1 ja seejärel kaotati kodumäng 13. märtsil 0:2. Seega saab neljapäeval juba aasta viimasest ametlikust kohtumisest, kus Bayern ei suutnud vastaste väravavõrku sahistada.

Tänavu on meeskond Pep Guardiola juhendamisel olnud suurepärases hoos ning nii on nad Bundesligas teeninud 16 võitu järjest. Üldse on neil tänavu Bundesligas kirjas 22 võitu ja kaks viiki. Meistrite liigas on nad pidanud korra siiski tundma ka kaotusekibedust, kui alagrupiturniiri viimases voorus jäädi koduplatsil 2:3 alla Manchester City’le.

Siiski ootab Bayern tänasest matšist Arsenaliga rasket kohtumist. «Mäng Arsenaliga saab olema raske,» sõnas Müncheni klubi mängumees Mario Götze Sportsmailile. «Mängime siiski koduväljakul ja meie fännid toetavad meid. Seega oleme enesekindlad veerandfinaali jõudmise osas. Oleme meeskonnana hästi keskendunud, et võita kõik kohtumised. See on meie eesmärk.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles