Vägeva mängu teinud Kriisa: tunnen, et jaksanuks veelgi rohkem

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa
Valmo Kriisa Foto: Mihkel Maripuu

Suur mäng nõuab suuri mängijaid. Tartu Rocki raudvara, 39-aastane Valmo Kriisa viibis eile eurosarja veerandfinaalis platsil 17 ja pool minutit ning panustas EuroChallenege veerandfinaalseeria avamängus Szolnokiga oma meeskonna võidu heaks 13 punkti. Seejuures tabas ta viimase minuti vabaviskerallil kõik oma neli viset. Rock võitis 87:83.

«Ma ei tundnud täna vähimatki väsimust. Oleksin võinud mängida rohkemgi, aga eks sellega on nii, et rohkem mängides oleks võib-olla asjad viletsamini õnnestunud,» sõnas Kriisa, kelle sõnul tekitab nii suure kaaluga kohtumises osalemine hinge erilise tunde. «Emotsioon oli väga hea – juba tund enne mängu algust olid tribüünid rahvast täis ja mängule elati hästi kaasa. Loomulikult loob see endal ka emotsiooni üles.»

Oma isiklikku ja teiste vahetusmeeste suurt rolli ei tahtnud Kriisa ületähtsustada. «Meie meeskonnas on juba nii kujunenud, et pole erilist vahet, kes platsile tuleb ja mängib. Täna õnnestus kõik hästi,» märkis ta. «Vastased kasutasid palju maa-ala kaitset ja see jättis meile rohkelt võimalusi kolmepunktiviseteks. Midagi erilist nende kaitses polnud, selline tavaline avantüristlik stiil. Korvi all oli palju mehi koos, sinna polnud eriti ruumi minna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles