Kullamäe: mõlemad meeskonnad võitlesid hästi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedemaa

Tartu Rocki korvpallimeeskond alistas EuroChallenge sarja veerandfinaali avamängus Szolnoki meeskonna 87:83. Tegemist oli tõelise kolmepunktivisete ralliga – Rock saatis korvi 13 kaugviset, külalised tabasid isegi 14 kolmest. «Teadsime täpselt, keda ja kuidas võtta ning meie mängijad tegutsesid kaitses nii nagu kokku leppisime. Mul pole nende kohta etteheiteid,» Kullamäe.

Rocki peatreener avaldas samas külaliste snaipritele tunnustust. «Nad tabasid uskumatuid viskeid, kuid minu jaoks ongi just see korvpall. Mõlemad meeskonnad võitlesid hästi,» märkis ta. David Vojvoda kostitas tartlasi 6 ja Justin Holiday 3 kolmesega.

Szolnoki peatreener Dragan Aleksic nägi kaotuse põhjustena teise veerandaja mõõna ning puudujääke lauavõitluses. Ungari klubi võimas eesliin ei suutnud kaitselauas treeneri soovide kohaselt domineerida. «Usun, et suudame seeria teises mängus juurde panna ning tuleme veel siia tagasi,» lausus ta. EuroChallenege veerandfinaalides mängitakse kahe võiduni.

Kullamäe sõnul oli kodus saadud võit väga oluline. «Kodus olnuks väga valus kaotada. Nüüd on aga Ungaris vastastel selg vastu seina,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles