Schumacheri mänedžeril oli üle pika aja häid uudiseid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: Reuters

Kolmandat kuud koomas oleva vormelilegendi Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm avaldas üle pika aja sakslase kohta positiivset infot. Kehmi sõnul on märgata «väikeseid julgustavaid märke».

Prantsusmaa Grenoble’i haigla arstid on alates möödunud aasta viimastest päevadest püüdnud Schumacheri tervist parandada, kuid seni pole ametlikest kanalitest positiivseid uudiseid tulnud. Kehm on pidevalt korrutanud, et olukord püsib muutuseta ning meedias levivad kõigest spekulatsioonid.

Täna hommikul oli Kehmi sõnum Schumacheri toetajatele natukene rõõmsameelsem. «Algusest peale oli teada, et Michaeli jaoks saab see olema pikk ja raske võitlus,» ütles Kehm ametlikus avalduses. «Usume siiski, et Michael tuleb sellest välja ja ärkab taas üles.»

Detsembri lõpus Prantsusmaal suusamäel õnnetult kukkunud ja raskelt pead vigastanud Schumacher on kunstlikus koomas olnud juba 14 nädalat. Arstide sõnul käib hetkel mehe koomast välja toomise protsess, kuid selle pikkust ei osata ennustada. «Mõnikord on näha väikeseid ja julgustavaid märke, kuid samas teame, et peame olema väga kannatlikud,» jätkas Kehm, kelle sõnul on kõigil väga raske mõista, kuidas Schumacher just sedavõrd labases olukorras nii raskelt viga sai. Varem on ta üle elanud väga raskeid ja tõsiseid õnnetusi, kuid nüüd sai kõik alguse süütust suusasõidust.

Kehm kinnitas, et Schumacheri perekond usaldab täielikult mehe raviarste ning koos püütakse raskest olukorrast välja tulla. Ta tänas kõiki fänne heade soovide eest, kuid pani samal ajal südamele, et tegemist on väga intiimse teemaga. «Meenutan kõigile, et Michael hoidis oma perekonda alati avalikkuse eest eemal ning kaitses nende privaatsust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles