Kas vigastatud Drogbalt rööviti viimane võimalus?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Didier Drogba.
Pettunud Didier Drogba. Foto: AFP/SCANPIX

Eelmisel aastal Aafrika parimaks jalgpalluriks valitud Londoni Chelsea kogenud ründaja Di­dier Drogba on kahtlemata Elevandiluuranniku meeskonna võtmefiguur, kelle panust vajab meeskond kui õhku.


Samas võis Drogba jaoks MM läbi saada juba enne algust, kuna ründaja murdis koondise viimases sõpruskohtumises Jaapaniga küünarvarreluu.

«Igas MMil mängivas võistkonnas on üks-kaks mängijat, kes võivad otsustada kohtumise saatuse. Meie võistkonnas on selline mees Drogba,» iseloomustas Elevandiluuranniku peatreener Sven-Göran Eriksson ründaja tähtsust. «Ta lõi lõppenud hooajal üle 30 värava ja see on imeline. Meil on MMil vaja tervet Drogbat.»

Aastaid Euroopa klubijalgpalli lipulaevas Chelseas pallinud Drogba on harjunud liidrirolli kandma ka Inglismaal mängides ning on seetõttu Elevandiluuranniku jaoks kindlasti asendamatu mängumees. Lõppenud hooajal lõi ta Chelsea eest koguni 37 väravat ning ilma temata on Aafrika eeldatavalt tugevaimal võistkonnal alagrupist ülimalt keeruline edasi murda.

Samas võib algav MM olla edukale ründajale ka tõenäoliselt viimane võimalus ennast sellisel tasemel realiseerida, kuna juba praegu on tal vanust 32 eluaastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles