Mesut Özili võivad oodata halvad uudised

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpallimeeskonna suvine suurost Mesut Özil võib meeskonnast vigastuse tõttu eemale jääda ligikaudu kuueks nädalaks, kui tema teisipäeval saadud vigastus osutub nii tõsiseks nagu klubi arstid kardavad.

Arsenal mängis teisipäevases Meistrite liiga kaheksandikfinaalkohtumise kordusmatšis Müncheni Bayerniga. Seisuga 1:1 lõppenud kohtumises kuulus Özil Arsenali algkoosseisu ja vahetati pingile teise poolaja alguses. Hiljem selgus, et Özil oli avapoolajal teinud viga oma põlvekõõlusele ning saadeti seetõttu uuringutele, mille tulemused peaksid saabuma täna.

Väljaanne Daily Mail vahendas infot, et Arsenali arstide prognooside kohaselt võib Özili vigastus olla nii tõsine, et sakslane peab vahele jätma kuni kuus mängunädalat. Meistrite liigast väljakukkunud Arsenal on koduses Inglise liigas hetkel kolmandal kohal ning kui Özili vigastus venib tõesti nii pikaks kui arstid kardavad, ei saa ta kaasa teha kohtumistes liiga liidri Chelsea vastu ega ka hetkel neljandal kohal oleva Manchester City vastu. Samuti jääks Özil kõrvale Inglise karikasarja poolfinaalist, kus Arsenal mängib Wiganiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles