Schumacheri nime kiivrile pannud Massa: palvetan ta eest iga päev

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa ja tema Schumacheri nimega kiiver.
Felipe Massa ja tema Schumacheri nimega kiiver. Foto: SCANPIX

Koomast äratatava seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri endine tiimikaaslane Felipe Massa kommenteeris täna kuulsa sakslase hetkeolukorda ja kinnitas, et palvetab oma sõbra elu eest iga päev.

Suusaõnnetuse järel koomasse viidud Schumacherit on nüüdseks juba üle kuu aja üles äratatud ja eile kommenteeris vormelilegendi mänedžer Sabine Kehm, et on näha «väikeseid julgustavaid märke».

Sel nädalavahetusel järjekordset vormel-1 sarja alustava Massa sõnul on tegemist hea uudisega ning ta loodab, et Schumacher ärkab peagi. «Palvetan endiselt ja usun, et ta ärkab üles ja asjad saavad tema jaoks korda,» rääkis Williamsil kihutav Massa Austraalias sõidetava etapi eel.

«Mõtlen tema peale iga päev ja palvetan ta eest iga päev. Loomulikult on väga kahju sellest, mis juhtus, aga mõtlen ta peale iga päev. Ta on mu kiivri peal,» kinnitas Massa, kes on oma uue hooaja kiivrile kinnitanud kirja Schumacheri nimega.

Schumacher kukkus suusatades 29. detsembril ja viibib sellest ajast Prantsusmaal asuvas Grenoble'i haiglas ravil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles