Vigastused murravad enne MMi mitmekaupa tippmängijaid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba sai sõprusmängus vigastada.
Didier Drogba sai sõprusmängus vigastada. Foto: SCANPIX

Järgmisel nädalal algavate jalgpalli maailmameistrivõistluste eel tuleb iga päev teateid, kus mõne meeskonna tähtmängija jääb vigastuse tõttu finaalturniirilt kõrvale.

Eriti nukralt on läinud Londoni Chelsea mängijatel, kellest Michael Ballack (Saksamaa), John Obi Mikel (Nigeeria), Jose Bosingwa (Portugal) ja Michael Essien (Ghana) jäävad kindlalt MMilt kõrvale. Lisaks on kahtlane ka Didier Drogba (Elevandiluurannik) osalemine suurturniiril.

Viimasel ajal on oma võtmemängijatest ilma jäänud ka Inglismaa (Rio Ferdinand), Prantsusmaa (Lassana Diarra) ja Alžeeria (Mourad Meghini). Kõige rohkem on vigastused hõrendanud sakslaste ridu. Lisaks Ballackile jäävad suurturniirist eemale Christian Träsch, Rene Adler, Heiko Westermann ning Simon Rolfes.

Samal ajal on kahtlane veel mitme tippmängija osalemine MMil. Vigastustega heitlevad praegu Arjen Robben (Hollnd), Andrea Pirlo (Itaalia), Harry Kewell (Austraalia) ja Diego Milito (Argentina).

Viimati langesid veel traumade küüsi Diego Forlan (Uruguay) ja Wilson Palacios (Honduras).

Favoriitidest on ilma suuremate probleemideta seni hakkama saanud Brasiilia ja Hispaania.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles