Rock kohanes hommikul kitsa saali ja harjumatute pallidega

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Gert Kullamäe ja Szolnoki peatreener Dragan Aleksic täna hommikul mängusaalis vestlemas.
Rocki peatreener Gert Kullamäe ja Szolnoki peatreener Dragan Aleksic täna hommikul mängusaalis vestlemas. Foto: Peep Pahv

Tartu Rocki korvpallimeeskond tegi täna hommikul Szolnoki äärelinnas asuvas korvpallihallis kerge treeningu, millele järgnes ühine eelmise mängu video analüüs. Pärast seda peaksid kõik mängijad ja treenerid olema täna Eesti aja järgi kell 19 algavaks EuroChallenege sarja veerandfinaalseeria teiseks mänguks valmis.

Tartlased elavad samas hotellis ja mängivad samas saalis, milledest Eesti koondislastel pärinevad 2009. aastast halvad mälestused – toona kaotati samas EM-valiksarjas Ungarile. Mängusaal on väike, mahutades veidi üle 2000 inimese, selle lagi madal ja tribüünid väljakule väga lähedal. Kui lisada veel kuumavereline publik, on selge, miks Szolnokit hinnatakse kui koduväljaku meeskonda. «Siin saalis on nende maa-ala kaitset eriti keeruline murda, ruumi on lihtsalt väga vähe,» nentis Rocki peatreener Gert Kullamäe.  

Rocki teekond Szolnokisse kestis eile 12 tundi ning Kullamäe sõnul andis see treeningul veel meeste liigutustes tunda. Mingit rasket trenni muidugi ei tehtud – pärast soojendust keskenduti viskeharjutustele, et kohaneda kohalike korvide ja eestlaste jaoks väga harjumatute Adidase pallidega. Pisut üle tunni kestnud harjutuskorra lõpetuseks võeti läbi mõned vastaste ja enda liikumised.

Teisipäeval Tartus peetud seeria esimese mängu võitis Rock 87:83 ning asus kahe võiduni peetavat seeriat juhtima. Kui täna peaks võitma Szolnok, peetakse otsustav kolmas kohtumine teisipäeval taas Tartus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles