Natsižesti tõttu mängukeelu teeninud Prantsuse vutitäht lahkus meeskonnast

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Anelka.
Nicolas Anelka. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas West Bromwich Albioni meeskonnas mänginud Nicolas Anelka teatas täna, et lahkub meeskonnast. Prantsuse päritolu mängumehe väitel esitas klubi talle jätkamiseks tingimused, mida ta täita ei taha.

Anelka sattus avalikkuse tähelepanu keskele detsembri lõpus, kui tähistas West Ham Unitedi vastu löödud väravat quenelle'iga - žestiga, millele on omistatud juudivastane tähendus.

Inglismaa jalgpalliliit võttis juhtunu arutlusele ja määras Anelkale viiemängulise võistluskeelu. Pärast karistuse teadasaamist andis prantslane aga teada, et lahkub meeskonnast.

Oma Twitteri kontol teatas Anelka, et lahkub pärast seda, kui talle pakuti võimalust «ühineda tiimiga teatavatel tingimustel, mis pole mulle vastuvõetavad.» «Soovides hoida oma väärikust, võtsin vastu otsuse end vabaks lasta ja lõpetada koheselt minu ning West Bromwich Albioni vahelised lepingusuhted, mis seovad mind 2014. aastani,» lisas Anelka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles