Austraalia üllatusmees: täna pole mõtet pidutseda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahulolev Daniel Ricciardo
Rahulolev Daniel Ricciardo Foto: SCANPIX

Vormel-1 Austraalia GP kvalifikatsioonis teise kohaga üllatanud Red Bull austraallasest piloot Daniel Ricciardo oli oma esitusega rahul, kuid pidutsemiseks ta siiski põhjust ei näe. Samuti ei teinud ta suurt numbrit sellest, et edestas tiimikaaslasest valitsevat ilmameistrit Sebastian Vettelit.

 «Olen väga elevil, kuid samal ajal püsin rahulik, kuna tegelikult loeb alles homne sõit,» vahendab Autosport.com Ricciardo sõnu. «Täna pole mõtet pidutseda, fookus on homsel.»

Ricciardo sõnul oli kohaliku publiku ees ülimalt hea tunne korralik sõit teha. Kui temalt uuriti aga tiimikaaslase Vetteli kehva kvalifikatsiooni kohta, siis ei tahtnud austraallane sellest suurt numbrit teha. «Olen kindel, et teda segasid mingisugused probleemid.» Vettel läheb homme rajale alles 13. kohalt.

Red Bulli jaoks oli kvalifikatsioon aga kindlasti pigem positiivne, sest hooajaeelsetel testidel näidati väga kesist kiirust ja auto lagunes pidevalt koost. Tänane teine aeg tõstas, et kiirust masinal on. Kas ka vastupidavust, see selgub homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles