Üheksakesi lõpetanud Chelsea sai šokeeriva kaotuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea kapten John Terry.
Chelsea kapten John Terry. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kaotas tabeliliider Chelsea võõral väljakul 0:1 Aston Villale ning andis Manchester Cityle hea võimaluse neist tabelis mööduda.

Väravateta lõppenud avapoolajale järgnes aga intriigiderohke teine kolmveerandtund, kus Chelsea sai kaks punast kaarti ning ainsana jõudis tabamuseni Aston Villa. Kõigepealt teenis Willian 68. minutil teise kollase kaardi, 82. minutil lõi kodumeeskonna värava Fabian Delph ning 90. minutil sai toortsemise eest otse punase kaardi Ramires. Seejärel saatis kohtunik väljaku äärest minema marus Chelsea peatreeneri Jose Mourinho.

Chelsea püsib 66 punktiga jätkuvalt tabeli tipus, kuid teisel kohal oleval Manchester Cityl on koos 60 punkti ning neil on liidrist kolm mängu vähem peetud.

Tänastes teistes mängudes võitis endiselt kõrges mängus püsiv Everton 2:1 Cardiff Cityt ja Newcastle United kaotas võõrsil 0:1 tabeli viimasel kohal paiknevale Fulhamile. Võidurõõmu said maitsa veel Manchester City, Southampton, Stoke City ja West Bromwich. Sunderland ja Crystal Palace väravaid ei löönud.

Tulemused:

Hull – ManCity 0:2

Everton – Cardoff 2:1

Fulham – Newcastle 1:0

Southampton – Norwich 4:2

Stoke – West Ham 3:1

Sunderland Crystal Palace 0:0

Swansea – West Brom 1:2

Aston Villa – Chelsea 1:0

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles