Naiste Balti liigas olid võidukad Võru, Tartu ja Kohila naiskonnad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Scapix

Naiste võrkpalli Balti Liiga põhiturniiri eelviimasel mängupäeval peeti kokku kolm kohtumist, mis kõik tõid Eesti naiskondadele positiivsed tulemused.

Kaheksa parima naiskonna osalusel Leedus toimuva finaalturniiri pääsu kindlustas Famila/Võru VK, kes oli Tartus tulemusega 3:2 parem MSG/Zeltalejast. Võru naiskond oli viiegeimilises võidumängus äärmiselt ühtlane - kahekohalise punktisummani jõudis koguni viis naist, resultatiivseimana kogus 18 silma Margot Pähn, vahendas volley.ee.

Väärtusliku võidu saavutas kodusaalis Tartu Ülikool/Eeden, kes alistas 3:1 RSU-MVS naiskonna ning vajab tänases mängus Zeltaleja vastu võitu, et kindlustada samuti koht kaheksa parema hulgas. Tartu naiskonnal aitasid võidu vormistada eelkõige kaks mängijat: lätlannast leegionär Agnese Caica kogus +16 efektiivsuse juures 20 ning Elis Tenis +17 efektiivsuse juures 22 punkti.

Kohila VK alistas kodusaalis peetud kohtumises Tallinna Ülikooli, serveerides alistatuile sellega juba 15. järjestikuse kaotuse. Kohila naiskond, kes esimeses geimis lausa purustas TLÜ 25:7 paremusega, kasutas kohtumises kõiki 12 mängijat. Suurimad skooritegijad olid võitjate poolel Mari-Liis Graumann (15 punkti, +9) ja Nette Peit (14 punkti, +9). Tallinna Ülikooli naiskonnas ei jõudnud kahekohalise punktisaagini keegi, edukaim oli 9 punktiga Raili Kont-Kontson.

Täna kell 12 on Kohila spordihoones vastamisi Kohila VK ja TTÜ, et selgitada omavahel põhiturniiri edukaim Eesti naiskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles