AmEst Rapla sai ühisliigas võidulisa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kosk.
Kaia Kosk. Foto: Argo Luigas/basket.ee.

Naiste korvpalli Eesti-Läti ühisliiga B-vahegrupis teenis ainsa Eesti klubina pühapäeval võidulisa AmEst Rapla naiskond, saades 61:58 jagu Läti Ülikoolist.

Taas tegi Rapla poolel suurepärase mängu Kaia Kosk, kes viskas 21 punkti ja võttis 13 lauapalli, Kerli Haas lisas 16 silma. Läti klubi parim oli 14 punktiga Anete Vorma.

Vahegrupis on Raplal koos viis võitu ja viis kaotust ning sellega ollakse neljandad.

A-vahegrupis kaotas Eclex/1182 66:88 Riia TTT-le. Baiba Eglite oli 20 punktiga võitjate resultatiivseim. Eclexi poolel kogus Mailis Pokk 18 punkti ja 6 lauapalli, Birgit Piibur lisas 16 silma ja 6 söötu, ent tegi ka 7 pallikaotust.

Eclexil on tugevamas vahegrupis kirjas neli võitu ja viis kaotust, mis annab neljanda koha. 

Kolmandas tänases kohtumises olid vastamisi Audentese SG/Noortekoondis ja RSU/Merks. Lätlannad võtsid 84:58 võidu. Daina Lazdeniece viskas Merksi poolel 18 punkti. Audentese resultatiivseimana viskas Trine Kasemägi 23 punkti, lisaks sai keskmängija kätte 17 lauapalli.

A-vahegrupis on Audentesel kirjas kümme kaotust ja sellega ollakse viimasel ehk kuuendal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles