Kontaveit tõusis esmakordselt maailma 200 parema hulka

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Viktor Burkivski

Värskes naiste tennise maailma edetabelis mahub Anett Kontaveit karjääri jooksul esmakordselt maailma 200 parema mängija hulka, hoides nüüd 196. kohta. Võrreldes eelmise tabeliga on Kontaveit tõusnud viis kohta.

Koha võrra on kerkinud ka Kaia Kanepi, kes on 25. kohal. Kolmanda eestlannana mahub tabelisse Eva Paalma, kes on 997. kohal.

Tabelit juhib endiselt ülikindlalt Serena Williams, talle järgnevad Na Li, Agnieszka Radwanska ja Viktoria Azarenka. Esineliku kannule tõusis aga äsjasel Indian Wellsi turniiril poolfinaali jõudnud rumeenlanna Simona Halep, kes on nüüd karjääri kõrgeimal viiendal kohal.

Kuuendaks tõusis Jelena Jankovic ja kaheksandaks Petra Kvitova, esikümnes pidid seevastu kohti loovutama Maria Šarapova ja Angelique Kerber. Suure hüppe tegi ka Indian Wellsi turniiril võidutsenud itaallanna Flavia Pennetta, kes kerkis 21. kohalt 12. tabelireale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles