Kogenud Itaalia vutitäht loodab dieedi abil koondisesse pääseda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Cassano.
Antonio Cassano. Foto: SCANPIX

31-aastane Itaalia jalgpallur Antonio Cassano loodab, et viimasel ajal näidatud hea mänguvormi ja dieedi abil õnnestub tal pääseda sel suvel Brasiilias toimuvale MMile sõitvasse koondisesse.

Cassano on käesoleval hooajal näidanud FC Parma ridades head mängu, kui on 26 mängu jooksul löönud 11 väravat ja jaganud 5 väravasöötu. Viimati võitis Parma 4:2 AC Milani meeskonda ja Itaalia liigas hoitakse kuuendat kohta. Cassano loodab, et just viimase aja hea vorm ja uus dieet aitavad ta tagasi rahvuskoondisesse, kus ta viimati mängis 2012. aastal, kui Itaalia kaotas 0:4 EMi finaalis Hispaaniale.

«Ma võin veel parem olla,» rääkis Cassano BBC Spordile. «Olen Brasiiliasse mineku jaoks alla võtnud 10 kilo. Olen dieedil ega söö enam saiatooteid rohkem kui üks kord nädalas. Ma ei tea, kas minu jaoks on veel üldse võimalust, aga kavatsen teha kõik, et anda (Cesare) Prandellile (Itaalia koondise peatreener- toim.) veidike mõtlemisainet,» rääkis Cassano.

Itaallaste peatreener on varem andnud mõista, et koondisekohad pole veel kindlad ning eriti lahkelt võtab ta mehi ründesse, sest tavapäraselt ründajatena mängivad Giuseppe Rossi ja Mario Balotelli on viimasel ajal olnud raskuses - Rossi vigastas põlve ja Balotelli koduklubi AC Milan on sel hooajal esinenud alla ootuste.

Itaalia kohtub MMi alagrupis Inglismaa, Uruguay ja Costa Ricaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles