Meeskonnast lahkuv ManU kapten: ei uskunud, et seis nii kohutavaks muutub

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Vidic.
Nemanja Vidic. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kapten Nemanja Vidic tunnistas, et polnud valmis nii halvaks hooajaks.

Alates 2006. aastast ManU ridadesse kuulunud Vidic lahkub ManUst sel suvel ja liitub Milano Interi klubiga. Käesoleva hooaja peab Unitedi kaptenipaela kandev Vidic aga mängima lõpuni Manchesteri meeskonnas, kus asjad viimasel ajal üha rohkem allamäge lähevad. Tiitlikaitsja kaotas eilses liigamängus 0:3 Liverpoolile ja liigatabelis ollakse alles seitsmendal kohal. Lisaks langeti ootamatult varakult konkurentsist ka karikasarjas ja liigakarikas.

Kahvatute tulemuste valguses on palju räägitud käesolevast hooajast meeskonna tüüri juurde saanud David Moyesist ning tema sobivusest. Vidic väitis viimase liigamängu eel Sky Sportsile antud intervjuus, et uus peatreener vajab meeskonnaga kohanemiseks aega, ent asjad on siiski oodatust hullemad.

«Mis sel hooajal valesti läks? Palju on räägitud sellest, et peaksime peatreenerit vahetama, aga see on ülemineku aasta,» rääkis Vidic. «Kõik imestavad, et sel aastal ei lähe samamoodi nagu eelmisel aastal, aga teadsin, et meil saab raskem olema ja me ei võida nii palju trofeesid. Moyes vajab aega, et harjuda mängijatega, ja sama kehtib meie kohta, et temaga harjuda. Samas ma siiski ei arvanud, et asjad lähevad nii halvaks,» lisas Vidic.

Seitsmendat kohta hoidev United on suutnud liigas koguda 29 mänguga 48 punkti, liidrikohal oleval Chelseal on peetud 30 mängu ja saldos kirjas 66 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles