Jürgen Klopp teenis Saksamaa jalgpalliliidult järjekordse karistuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalliklubi Dortmundi Borussia sõnakas peatreener Jürgen Klopp saadeti möödunud nädalavahetuse liigamängus taas meeskonnaalast minema ja täna määras Saksamaa Jalgpalliliit (DFB) Borussia treenerile ka rahatrahvi.

DFB teatas täna hommikul, et laupäeval Mönchengladbachi vastu peetud kohtumises kohtuniku tegevust kritiseerinud Klopp peab tasuma 10 000 euro suuruse rahatrahvi. Matši jooksul toimunu kohta seletusi jaganud kohtunike sõnul oli Klopp korduvalt ebaviisakas nii mängu vilistanud Deniz Aytekini kui mängu neljanda kohtuniku suhtes. DFB hinnangul oli tegemist ebasportliku käitumisega ja seetõttu määratigi Kloppile trahv.

Laupäeval Dortmundi meeskonna 1:2 kaotusega lõppenud mäng oli Kloppile karjääri jooksul juba kaheksas kohtumine, kui ta enne lõpuvilet väljaku äärest minema saadetakse.

Saksamaa liigat on ülivõimsalt juhtimas Müncheni Bayern, kellel on koos 71 punkti. Kloppi hoolealused on 48 punktiga teisel kohal, nende selja taga on 47 punktiga Schalke 04.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles