Eesti jäähoki meistriliiga finaalis mängivad Tartu Kalev Välk ja Tallinna Viiking Sport

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2. märtsil kohtusid Lõunakeskuse jääväljakul Tartu Kalev Välk ja Viiking sport Tallinn. Peale jäid pealinlased tulemusega 5:3.
2. märtsil kohtusid Lõunakeskuse jääväljakul Tartu Kalev Välk ja Viiking sport Tallinn. Peale jäid pealinlased tulemusega 5:3. Foto: Rein Murakas

Eesti jäähoki meistrivõistlustel said nädalavahetusega selgeks finalistid. Tallinna Viiking Sport oli poolfinaalis üle HC Panterist ja Tartu Kalev Välk Narva PSKst.

Sellel hooajal võitmatuna püsinud Viiking Sport ei lasknud ennast ka sellel korral Pantrite poolt üllatada ja esimese poolfinaali  lõppedes olid tablool numbrid 10:1. Samade meeskondade pühapäevane mäng jõuvahekordadesse pööret ei toonud ja 13:2 võit läks Viiking Spordile. Viiking Sport on enne finaalkohtumisi püsinud võitmatuna 21 mängu järjest.

Kalev Välk võitis kodumängu Narva vastu 5:4 ja kuna Narva suutis kodus normaalaja 3:1 võita, siis mängiti lisaaeg otsustava värava peale. Mängu 67. minutil skooris Kalev Välgu ründaja Vassili Titarenko ja viis tartlased finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles