Kuusmaa loobus uue töökoha tõttu tänasest suurest mängust

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa.
Aivar Kuusmaa. Foto: Margus Ansu

Endisest BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna juhendajast Aivar Kuusmaast saab Tyco Rapla peatreener. Täna õhtul on Kuusmaa juba Rapla meeskonna trennis ja seetõttu loobus ta ka tänase Tartu Rocki ja Szolnoki Olaj vahelise Eurochallenge'i kohtumise külastamisest.

«Lepingu allkirjastame suure tõenäosusega homme. Õhtul ootab mind ees juba Raplas koosolek ja trenn,» rääkis Kuusmaa Postimehele ning märkis, et seetõttu loobus ta ka õhtusest Rocki mängu külastamisest.

«Otsustada tuli kiiresti. Eile õhtul sain Karbi (Rapla Korvpallikooli tegevjuhi Jaak Karbi) käest kõne,» märkis Kuusmaa.

Kuusmaa hakkab juhendama Raplas ainult esindusmeeskonda ning noorteprojektidega tegeleb edasi Rapla senine juhendaja Indrek Ruut. Esialgu kehtib Kuusmaa leping käimasoleva hooaja lõpuni. «Õhus on ka muid variante,» märkis Kuusmaa tuleviku kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles