Patrail siirdub maailma tugevaimasse liigasse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail
Mait Patrail Foto: Michael Kessler

Mait Patrailist saab teine Eesti käsipallur Kaupo Palmari järel, kes maailma tugevaima liiga Saksamaa Bundesliga klubiga lepingu sõlminud.

Patrail allkirjastas kontrahti Saksamaa meistrivõistlused 7. kohaga lõpetanud ja EHF Cupi võitjaks kroonitud Lemgo TBVga, kuid lepingu algusaeg on lahtine.

Patrail mängib Lemgos kindlasti ülejärgmisel hooajal, kuid võib seda teha juba alates sellest sügisest. Leping hakkab kehtima hiljemalt 2011. aastal, sest eestlase praegune tööandja Schaffhauseni Kadetten ei pruugi teda varem vabaks lasta.

Lemgo mänedžer Volker Zerbe, kes on pidanud Kadetteniga pikalt läbirääkimisi, loodab Patraili valitseva Šveitsi meistri juurest siiski juba sel suvel enda ridadesse saada.

«Patrailil on tohutu potentsiaal. Noorusest hoolimata on tegemist kogenud mängijaga, kes suudab väravaid visata, kaitses rabada ning kellel on hea mängulugemine. Üleminek aitaks kaasa Patraili arengule ja tal on võimalus tõusta meeskonna liidriks,» rääkis Zerbe.

Patraili leping Lemgoga kehtib 2013. aasta 30. juunini pärast mida siirdub 22-aastane ja 200 cm pikkune Põlvast pärit sportlane Meistrite liiga võitja ja Saksamaa meistri THW Kieli ridadesse. Kontraht Kieliga vältab 2015. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles