Kriisa: me ei saanud oma mängu käima

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa (number 7)
Valmo Kriisa (number 7) Foto: Kristjan Teedema

Korvpalli Eurochallenge’i sarjas kaotas Tartu Ülikool/Rocki meeskond kolmandas ja otsustavas veerandfinaalis koduväljakul 60:78 ungarlaste Szolnoki Olajle. Tartu Rocki vanameister Valmo Kriisa sõnul kohanes Szolnoki kolmemängulise veerandfinaali jooksul Tartu mänguga paremini, kui Eesti meeskond madjarite omaga.

«Nad olid väga hea eeltöö teinud. Seda näitas juba see, et me ei saanud täna mitte ühtegi kerget korvi. Olaj hoidis koguaeg igal pool kätt ees,» kiitis Kriisa vastaseid.

Veel viimase veerandi keskel oli Kriisa sõnul kõik lahtine, kuni viis minutit enne lõppu tabas Justin Holiday hullu kolmese, mille järel Rocki võimalused kadusid. «Me ei saanud oma mängu käima. Rünnakud olid punnitatud, mängisime ainult visete peale,» jätkas Kriisa.

Täna kaks punkti visanud Kriisa sõnul sai otsustavaks, et vastastel oli pärast esimest kaotatud mängu võtta lisakäike, kuid Rock neid ei leidnud. «Neil oli korvi all kõvasti jõudu. Jäime seal pidevalt alla. Hea, et Janar Talts üldse mängis täna,» vihjas Kriisa Rocki esitsentri haigusele. Nimelt oli Taltsil veel hommikul 38 palavik.

Reedel seisab Rockil ees aga tähtis mäng Balti liigas, kui võõrsil minnakse vastamisi leedukate Pieno zvaigzdesiga. Kodumängust on Rockil kirjas 13-punktiline eduseis, kuid Kriisa sõnul ei pruugi sellest piisata. «Peame oma mängu üles leidma ja käima saama, muidu kaob see vahe kiiresti,» ütles ta lõpetuseks.

Tartu/Ülikool Rock - Szolnoki Olaj 60:78

Tartu Rock: Gert Dorbek 12 p, Tanel Kurbas 11p, Augustas Peciukevicius 10 p, Vilmantas Dilys 9 p, Vincent Simpson 9 , Joosep Toome 3 p, Marek Doronin 3 p, Kent-Kaarel Vene 2 p, Valmo Kriisa 2 p, Timo Eichfuss 1 , Janar Talts 1 p

Szolnoki Olaj: Marton Bader 18 p, Justin Holyday 18 p, Peter Lorant 15 p, David Vojvoda 9 p, Obie Trotter 6 p, Akos Keller 4 p, Strahinja Milosevic 3 p, Balasz Simon 3 p,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles