Klavan Premier League'i klubide huvist: võib olla olen mingis nimekirjas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal).
Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX

Saksamaa ajaleht Augsburger Allgemeine kirjutas, et Eesti jalgpallikoondise kapten ja FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan peab läbirääkimisi Premier League klubidega. Klavan tunnistas Postimehele, et tema seisukohalt ei ole praegu midagi kommenteerida.

«Eks mingid spekulatsioonid ikka liiguvad. Mingi huvi võib ju kellelgi olla, aga kui üleminekuaken läheb lahti, siis räägitakse asjadest tavaliselt konkreetsemalt,» märkis Klavan. «Klubidel on ikka listid mängijatest, keda jälgitakse. Nendes nimekirjades pole tavaliselt üks või kaks nime, vaid seal on ikka kümned mängijad. Täiesti võimalik, et kuulun ka mõnda listi ja võib olla selle pealt on praegune uudis ilmunud. Minul isiklikult ei ole praegu midagi konkreetset öelda.»

Samas tunnistab keskkaitsja, et ta on eluga Augsburgis rahul ja praegu Bundesligas kaheksandat kohta hoidev meeskond soovib ka järgnevatel hooaegadel näidata häid tulemusi eelkõige palliplatsil. «Klubi eelarve ja rahaasjad on korras. Otseselt ei ole klubil vaja teenida ja tähtsam on põhimängijatega lepingute pikendamine,» märkis Klavan, keda seob Augsburgiga kontraht järgmise hooaja lõpuni. «Vaikselt oleme alustanud Augsburgiga läbirääkimisi uue lepingu osas.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles