Jalgpalliliit korraldab rahvusvahelise naistejalgpalli konverentsi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti Jalgpalli Liit korraldab kolmapäeval, 9. aprillil algusega kell 11 Tallinnas Olümpia hotellis rahvusvahelise naistejalgpalli konverentsi.

Ettevõtmisega tehti algust mullu, kui oma kogemusi jagasid väliseksperdid UEFAst ja Šotimaalt ning Eesti naistejalgpalli eestvedajad. Sel korral astuvad ettekandega üles Sara Booth Põhja-Iirimaa ja Martin Preston Inglismaa alaliidust, samuti Eesti naistekoondise peatreener Keith Boanas. Konverents toimub inglise keeles, organiseeritud on sünkroontõlge eesti keelde.

Konverentsile on oodatud osalema kõikide klubide esindajad, kes on huvitatud naistejalgpalli arengutest ja aredamisest, samuti teised huvilised. Osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine – selleks tuleb saata hiljemalt 4. aprilliks e-kiri aadressile kethy@jalgpall.ee.

Konverentsi ajakava:

11:00 Avamine – Anne Rei, Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär

11:15 «Põhja-Iirimaa naistejalgpalli pilootprojekt «Score»» – Sara Booth, Põhja-Iirimaa Jalgpalli Liidu naistejalgpalli arendusjuht

11:45 «Kuidas tuua noori tüdrukuid jalgpalli juurde» – Martin Preston, Inglismaa Jalgpalli Liidu noorteprojektide juht

12:30 Kohvipaus

13:00 «Noorte tüdrukute treenimise põhimõtted» – Keith Boanas, Eesti naistejalgpalli tehniline juht, Eesti naistekoondise peatreener

13:30 «Live your goals» festivali tutvustus – Mihkel Uiboleht, Eesti Jalgpalli Liidu avalike suhete juht

13:45 Lõpetamine

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles