Guardiola: Barcelonas sai edust needus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Praegune Müncheni Bayerni ja endine FC Barcelona jalgpallimeeskonna peatreener Pep Guardiola tunnistas, et ta lahkus Barcelona tüüri juurest, kuna ta ei suutnud enam mängijaid piisavalt motiveerida ning meeskonna säravast edust sai justkui needus.

2008. aastal Barcelona tüüri juurde asunud Guardiola pani ameti maha 2012. aastal ning selle aja jooksul võitis ta koguni 14 karikat, mille seas oli kaks Meistrite liiga tiitlit ning kolm La Liga võitu, kirjutab ESPN.

«Olime uskumatult edukad ning võitsime nelja aasta jooksul 14 tiitlit. Tegemist on parima perioodiga klubi ajaloos, kuid selline asi võib olla ka kokkuvõttes needus,» rääkis Guardiola. «Minu jaoks oli aina raskem meeskonda motiveerida.»

Guardiola on ka Bayerni ridades alustanud suurepäraselt ning praguseks on tal seal juba kaks tiitlit taskus. Samas on sisuliselt kindlustatud juba ka Bundesliga tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles