Rahasadu: PSG mängijaid ootab Meistrite liiga võidu puhul megaboonus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PSG mängijad väravat tähistamas.
PSG mängijad väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Pariisi Saint-Germaini mängijaid ootab Meistrite liiga võitmise puhul väidetavalt hiigelsuur boonus ehk miljon eurot.

Prantsuse väljaanne L'Equipe väitis eile, et kui PSG suudab 24. mail peetavasse Meistrite liiga finaali jõuda ja seal võitjaks tulla, saab iga mängumees oma taskusse panna miljon eurot. L'Equipe kinnitas, et nende andmetel on suure boonuse taga PSG-d toetava Qatar Sportsi soov lõpuks ometi Euroopa kõige prestiižsem jalgpalliauhind enda sponsoreeritava meeskonna auhinnakappi saada.

Prantsuse väljaande andmetel on miljoni euro suurune preemia jalgpalliajaloo suurim boonus, mis Meistrite liiga turniiri eest välja käidaks. Võrdlusena toob L'Equipe välja, et näiteks Madridi Reali mängijad saaksid Meistrite liiga võidu korral igaüks 500 000 eurot preemiat.

PSG kohtus veerandfinaalis Leverkuseni Bayeriga ja jõudis veerandfinaali seisuga 6:1. Lisaks jõudsid veerandfinaali Hispaania klubid Madridi Real, Madridi Atletico ja Barcelona, Saksamaa meeskonnad Müncheni Bayern ja Dortmundi Borussia ning Inglismaa meeskonnad Manchester United ja Chelsea. Veerandfinaalide paarid loositakse homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles