Noor ManU staar sai üllatava koondisepakkumise

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adnan Januzaj.
Adnan Januzaj. Foto: SCANPIX

Klubileiba Manchester Unitedi jalgpallimeeskonnas teeniv Adnan Januzaj koondisekarjäär on endiselt lahtine ja noor mängumees sai lisaks juba seni välja pakutud variantidele veel ühe üllatava pakkumise, kui Türgi koondise treener Fatih Terim teatas, et sooviks Januzajd hea meelega enda hoolealusena näha.

19-aastane Januzaj on alustanud hooaega ManUs hästi ja saanud platsile 32 mängus, aga koondisekarjääri suhtes pole noor vutistaar veel otsust langetanud, sest erinevate asjaolude tõttu võib Januzaj esindada nii Belgiat, Kosovot, Albaaniat kui ka Inglismaad. Nüüd on Türgi koondise treener Terim aga teada andnud, et ka nemad kavatsevad teha ametliku pakkumise, et noort andekat mängumeest hoopis enda ridades näha.

«Türgi jalgpalliliidu president, sealsed töötajad ja ka mina ise olen teinud Januzajle ettepaneku mängida Türgi eest,» rääkis Terim ühele Türgi jalgpalliportaalile. «Tema isa on türklane, ema pärit Kosovost. Albaania, Inglismaa, Kosovo ja Belgia kõik tahavad, et ta esindaks nende riiki. Kui me ei paku talle võimalust meid esindada, siis hakatakse meid pärast kritiseerima, et miks me selle maha magasime,» selgitas Terim.

Januzaj pole öelnud, millal ta oma koondisekarjääri tuleviku paika paneb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles