Klubiga otse veerandfinaali pääsenud Rooba: ületasime oma eesmärgi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba.
Robert Rooba. Foto: twitter.com

Maailma ühes tugevamas jäähokiliigas Soomes algab homme kaheksa parema võistkonna vahel mängitav play-off. Eesti hokimeeste Robert Rooba ja Siim Liiviku koduklubi Espoo Blues lunastas endale tänu põhiturniiri kuuendale kohale pääsu otse veerandfinaali.

«Arvan, et esiteks ei oodanud ükski võistkonnast väljaspool olev isik, et Blues on sel aastal kuues. Teiseks, meie eesmärk oli kaheksa seas olla ja me ületasime selle eesmärgi, olime kuuendad,» vahendas Rooba Vikerraadiole antud intervjuud ERR Sport.

«See oligi kõige suurem eesmärk, mis hooaja alguses sai pandud, et oleksime esimese kuue seas ja saaksime otse veerandfinaalidesse,» lisas Rooba.

Veerandfinaalis tuleb Espool vastamisi minna Rauma Lukko nimelise võistkonnaga, kes põhiturniiril teenis tiitlikaitsja Oulu Kärpäte ja Tampere Tappara järel kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles