Vihane Keel: mehed mõtlesid, et on juba väikesed tšempionid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri mängijad leidsid alles viiendas geimis vajaliku emotsiooni, mida peatreener Avo Keel oleks juba varem oodanud.
Selveri mängijad leidsid alles viiendas geimis vajaliku emotsiooni, mida peatreener Avo Keel oleks juba varem oodanud. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna alanud Eesti võrkpallimeistrivõistluste esimeses poolfinaalis alistas Tallinna Selver läbi raskuste 3:2 TTÜ. Selveri peatreener Avo Keel erilist võidurõõmu ei tundnud, olles meeste peale tulivihane. «Mängijad mõtlesid, et on juba väikesed tšempionid ja see oleks peaaegu valusalt kätte maksnud! Ma ei tunne oma meeskonda ära,» sõnas ta.

Sel hooajal on nii TTÜ kui Selver juba ühe tiitli võitnud, viimati sai karika pea kohale tõsta Selver, kui võideti Eesti ja Läti klubide osavõtul peetud Schenker liiga, millele Keel vihjaski. TTÜ krooniti detsembris Eesti karikavõitjaks. «Need vahepealsed kaks ja pool nädalat trenne on olnud vale suhtumisega, ei saa absoluutselt rahul olla. Mängueelsel päeval pidin trenni katkestama ja kurja häält tegema. Tehakse asju, sest mina ütlen, ilma analüüsimata ja kaasa mõtlemata. Emotsioonitu seltskond on trennis olnud,» lisas Keel.

«Alles viiendas geimis tekkis teatud sportlik viha ja enesekindlus. Nüüd on oluline, kas mängijad unustavad juhtunu kohe ära või teevad sellest järeldused,» lisas Keel.

TTÜ peatreener Janis Sirelpuu sõnul sai otsustavaks servi vastuvõtt. «Palju praaki mõlemalt poolt, kuigi meie puhul ju mingit mängupausi ei olnud nagu Selveril, seega selle taha pugeda ei saa. Jaanus Nõmmsalu jäi täna vastuvõtuga väga hätta,» sõnas Sirelpuu. «Selles seerias saabki otsustavaks see, kelle servi vastuvõtt on parem,» lisas juhendaja.

Võitjatele tõi Hindrek Pulk 25 punkti, Timo Tammemaa arvele jäi 15 silma. TTÜ resultatiivseim oli 20 punktiga Mart Tiisaar.

Selle poolfinaalpaari järgmine kohtumine peetakse TTÜ spordihoones 23. märtsil algusega kell 17:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles