Ojamets võidust Pärnu üle: meie blokk oli parem

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets Tartu meeskonda juhendamas.
Andrei Ojamets Tartu meeskonda juhendamas. Foto: Rein Murakas

Võrkpalli Eesti meistrivõistluste teises poolfinaalis kohtusid Tartu Bigbank ja Pärnu VK ja 3:1 ( 25:21 20:25 25:18 25:22) jäid peale tartlased. Selleks hooajaks korralikud koosseisud kokku saanud klubid pole suutnud veel ühtegi tiitlit koju viia, Tartu on sellele nüüd sammu võrra lähemal.

«Parem blokk sai täna määravaks. Kolmandas geimis saime blokist vist 9 punkt, heast küljest näitas end tempomees Kevin Soo, diagonaal Renee Teppan oli samuti tasemel,» sõnas Tartu juhendaja Andrei Ojamets pärast kohtumist.

«Oli üsna tõusude ja mõõnadega mäng, õnneks suutsime Pärnu ohtlikule pallingule vastu pidada,» lisas Ojamets.

Nii Pärnu kui Tartu ei saanud täiskoosseisu kasutada. Tartul on haiguse küüsis nurgamees Robert Täht, hakkama tuli saada ka sidemängija Artis Caicsita. Diagonaal Argo Meresaar käis juba varem meniskilõikusel ja võimalik, et tema sel hooajal enam väljakule ei pääsegi. Pärnut tabas aga karikavõistlusel suur tagasilöök, kui meeskonna kapten Andrus Raadik murdis kämblaluu. Hetkel on mängumehe käsi veel kipsis, mistõttu on tema osalemine sel hooajal üsna suure küsimärgi all.

Tartu resultatiivseimana tõi Renee Teppan 25 punkti, pärnakate edukaim oli 14 punktiga Siim Põlluäär.

Selle poolfinaalpaari teine kohtumine peetakse Pärnu Spordihallis 23. märtsil algusega kell 18:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles