Bottas: see, mida Austraalias nägite, on alles algus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: SCANPIX

Austraalias peetud vormel-1 hooaja esimesel etapil head sõitu teinud soomlane Valtteri Bottas usub, et Williamsi võistkonna paremad tulemused on veel ees.

Bottas lõpetas etapi kuuendana ja tõusis Daniel Ricciardo tulemuse tühistamise järel koguni viiendaks, kuid pidi iseennast kiruma, sest tegi sõiduvea, riivas seina ja käis seetõttu plaaniväliselt boksis. Ilma eksimuseta võinuks soomlane kiiruse poolest konkureerida poodiumikohtadele. Ebaõnn tabas ka tema tiimikaaslast Felipe Massat, kes jäi avarii tõttu juba avakurvis raja äärde.

«Meil on jäänud 18 etappi, et näidata, mida suudame. Võistkond on hoopis teistsugune kui mullu. Meil on juba praegu rohkem punkte kui eelmisel aastal ja auto on uskumatult kiire,» lausus Bottas Autospordile. «Malaisias loodame kindlasti kuue hulka jõuda. Pidurdusmaadel ja kurvi keerates käitub auto ülihästi. Kurvist välja kiirendamise osas peame veel tööd tegema, sest pidamine kipub käest minema, eriti märjal rajal. Aga meie tippkiirus on väga hea, mis peaks soodustama möödasõitude tegemist,» kiitis Bottas uut autot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles