Mourinho «õnnesoov» Wengerile peitis endas varjatud torget

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho tunnustas Arsenali juhendajat Arsene Wengerit, kes jõuab homses liigamängus Chelsea vastu klubi eesotsas 1000 mängu tähiseni. Samas ei suutnud Mourinho omavahelise kohtumise eel ikkagi väikesest torkest hoiduda.

«Imetlen teda ja Arsenali. Poleks võimalik olla treener 1000 mängu järjest, kui tegu poleks fantastilise klubiga – eriti vaadates seda, kuidas nad oma peatreenerit ka rasketel hetkedel toetavad, ja arvestades, et raskeid hetki on olnud päris palju,» lausus Mourinho. «Igale treenerile meeldiks väga, kui talle selline privileeg osaks langeks. Kas ma ise tahaksin 1000 mängu ametis olla? Loomulikult, aga see on väga raske, eriti veel tänapäeva jalgpallis. Kui jõuan Chelseaga kas või 500 mänguni, oleks seegi imeline.»

Wenger on Arsenali juhendanud alates 1996. aastast. Selle aja jooksul on klubi tulnud kolm korda Inglismaa meistriks, hooajal 2003/04 ei kaotatud seejuures ainsatki liigamängu. Samuti on Arsenal võitnud neli korda Inglismaa karika ja jõudnud Wengeri juhendamisel 2006. aastal esmakordselt Meistrite liiga finaali. Klubi seni viimane karikas jääb aga 2005. aastasse.

Arsenal ja Chelsea kohtuvad Inglismaa kõrgliigas homme Eesti aja järgi kell 14.45. Praegu on tabelis liidrikohta hoidva Chelsea edu Arsenali ees neli punkti, kuid Arsenalil on konkurentidest üks mäng vähem peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles