Vigastusest paranenud Anier on tagasi Motherwelli koosseisus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Motherwell, Facebook

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier on vigastuse seljatanud ja kuulub täna taas koduklubi Motherwelli koosseisu, kui koduväljakul minnakse vastamisi Ross Countyga.

Viimati käis Anier Motherwelli eest väljakul 25. veebruaril, kui ta kuulus 0:3 kaotusmängus St. Johnstone’i vastu algkoosseisu. Vigastuse tõttu jäi Anier eemale ka 5. märtsil toimunud koonidsemängust Gibraltariga.

Esimesel hooajapoolel seitse väravat löönud Anier pole selle aastanumbri sees veel jalga valgeks saanud. Tema viimased kaks väravat pärinevad 21. detsembri mängust St. Mirreni vastu. Šoti liiga väravaküttide edetabelis hoiab eestlane 11. kohta. Meeskonnakaaslastest on temast rohkem tabamusi kirja saanud John Sutton (17) ja Lionel Ainsworth (9).Liigatabelis jagab Motherwell 54 punktiga hetkel teist kohta, kuid sama palju punkte kogunud Aberdeenil on mäng vähem peetud. Liiga ülikindel liider on 78 punkti kogunud Celtic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles