Flora peatreener: surusime oma mängu peale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli meistriliiga IV vooru keskses kohtumises Hiiu kunstmurul tegid Nõmme Kalju ja FC Flora võitlusliku 1:1 viigi. Hidetoshi Wakui viis Nõmme 21. minutil juhtima. Teisel poolajal oli Flora domineerivam pool ja lisaminutitel tasus surve ära, kui peaga suunas palli väravasse Albert Prosa, kellele andis hea tsenderduse Karl-Erik Luigend.
Jalgpalli meistriliiga IV vooru keskses kohtumises Hiiu kunstmurul tegid Nõmme Kalju ja FC Flora võitlusliku 1:1 viigi. Hidetoshi Wakui viis Nõmme 21. minutil juhtima. Teisel poolajal oli Flora domineerivam pool ja lisaminutitel tasus surve ära, kui peaga suunas palli väravasse Albert Prosa, kellele andis hea tsenderduse Karl-Erik Luigend. Foto: Mihkel Maripuu

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel tegid tiitlisoosikud FC Flora ja Nõmme Kalju Hiiu staadionil võitlusliku 1:1 viigi. Flora viigivärava lõi kohtuniku antud üleminutitel Albert Prosa. Avapoolajal oli Kalju juhtvärava löönud Hidetoshi Wakui.

«Surusime teisel poolajal kõvasti ja mulle meedlis, et mehed tahtsid seda punkti,» rääkis Flora peatreener Norbert Hurt pärast kohtumist ETVle. «Viisime lõpus julgelt ka Taavi Rähni ette ründesse. Albert oli omal kohal ja lõi ära.»

Prosa väravale järgnes mitmekümnel minutil Flora tugev pressing, kus pall käis ära nii Kalju latis kui ka postis. «Surusime neile enda mängu peale. Tegime pärast mängu algust taktikaliselt mõned muutused ja saime oma mängu käima,» jätkas Hurt.

Nõmme peatreener Igor Prins ei olnud rahul, kuna kaotuse tõi lihtne eksimus. «Pärast juhtväravat kadus enesekindlus. Lihtsad vead maksid kätte. Me ei suutnud enam mängu üles võtta ja Florale muret tekitada. Ei saa mänguga rahul olla, kui lased viimasel sekundil endale ära lüüa,» arutles Prins.

Flora kangelaseks tõusnud Prosa sõnul on Kaljule tunduvalt raskem väravat lüüa, kuna kaitseliinis on kõik koondisekogemustega mehed. «Nõmmel on tõesti väga hea kaitse. Kõik on koondisevennad. Võimalusi tekkis meil rohkem, kuid kahju, et mööda lõime,» ütles Prosa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles