Motherwell teenis võidulisa, Anier tagasi koosseisus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (paremal)
Henri Anier (paremal) Foto: Facebook, Motherwell

Üle mõne aja kuulus täna Šotimaa kõrgliigas palliva Motherwelli jalgpallimeeskonna koosseisu vigastusest taastunud Henri Anier, kuid eestlasele siiski mänguaega ei jagunud.

Motherwell sai ilma Anieri abita Ross County üle 2:1 võidu ja jagab liigatabelis hetkel 57 punktiga teist ja kolmandat kohta. Samal pulgal oleval Aberdeenil on võrreldes Motherwelliga üks mäng varuks.

Motherwelli väravad kanti täna ründajate James McFaddeni ja John Suttoni nimele. Ross County tabamuse lõi Yann Songo’o 82. minutil.

Viimati käis Anier Motherwelli eest väljakul 25. veebruaril, kui ta kuulus 0:3 kaotusmängus St. Johnstone’i vastu algkoosseisu. Vigastuse tõttu jäi Anier eemale ka 5. märtsil toimunud koonidsemängust Gibraltariga.

Esimesel hooajapoolel seitse väravat löönud Anier pole selle aastanumbri sees veel jalga valgeks saanud. Tema viimased kaks väravat pärinevad 21. detsembri mängust St. Mirreni vastu. Šoti liiga väravaküttide edetabelis hoiab eestlane 11. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles