Valele Arsenali mängijale punast kaarti näidanud kohtunik tunnistas oma eksimust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Marriner (paremal) Chelsea ja Arsenali vahelises kohtumises.
Andre Marriner (paremal) Chelsea ja Arsenali vahelises kohtumises. Foto: SCANPIX

Eilses Inglismaa jalgpalli kõrgliigas peetud mängus piinliku veaga hakkama saanud kohtunik Andre Marriner tunnistas avalikult oma viga.

Eilses Chelsea ja Arsenali vahelises matšis tõrjus 15. mänguminutil Alex Oxlade Chamberlain oma väravajoonel seistes käega Chelsea mängumehe pealelöögi, mille eest oleks pidanud Marriner näitama punast kaarti. Mängu peakohtunikuna tegutsenud Marriner välgutaski kaarti, aga mitte Oxlade Chamberlainile, vaid hoopis Kieran Gibbsile ning saatis vale Arsenali mängumehe väljakult minema.

Pärast kohtumist tunnistas Marriner avalikult, et eksis. «Andre on kogenud kohtunik ja on loomulikult väga pettunud, et selline suur viga juhtus,» seisis kohtunike ühingu poolt väljastatud ametlikus teates. «Kuigi see oli raske otsus, mida teha, on Andre pettunud, et ta ei suutnud õiget mängijat tuvastada.»

Chelsea võitis kohtumise seisuga 6:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles